Wednesday, May 27, 2009

Doa2 org yg teraniaya

Today I received an email from Ary saying that i commented on her blog about the PB thingy......I want to declare here...yg i x penah buat comment tu....since i'm still in the confinement period...mmg i jarang surf the net...cume update my blog sahaje....takpela...masih ada manusia yg berhati busuk dan dengki dgn i walaupon i masih dalam pantang dan tidak berbisnes ini.....i doakan semoga die dapat pembalasan yg setimpal......to Ary,i x penah buat comment tu and i'm sorry on behalf of that bitch who wrote the negative comment in your blog....ha...kn dh terkeluar ayat kasar nih...sbb i pon bukannyer arif sgt psl agama2 nih...apetah lagi nk quote2 ayat n firman..(eleh...setakat quote tapi x buat...baik x pyh....)...to that bitch,you nih mmg x serik2 lagi kan?....remember you xkan slalu nyer menang......"Allah itu Maha Adil"....

4 comments:

mimie's said...

betul2... that bitch memang bitch.. macam babi... (aku dah geram tahap cipan dah nih...) baling batu sembunyi tangan... ambik brg org tak mengaku!!!

SyaZaM said...

biarlaa die....Allah lebih mengetahui...die ingat die pandai....tapi die taktau pembalasan Allah nnti....

ary said...

I selalu percaya in giving people a chance to explain dats I email you anddddddddddddddddddddd nak elakkan salah paham.

:)

Take care~

SyaZaM said...

thanks eh....yerla....skrg nih ramai yg salahgunakan internet....i hope you will go through your pregnancy safely....insyaAllah...